Det perfekte outfit til en machomand

Det perfekte outfit til en machomand


I dagens Danmark snakker vi utrolig meget om det at være en rigtig mand. Med et fitness-boom uden sammenligning og større krav fra det feminine køn er den almindelige mand nemlig udfordret på alle tænkelige parametre – og det kan være svært at håndtere, hvis ikke det at gøre sig til er en naturlig del af vores adfærd.

I artiklen her kigger vi derfor på, hvordan du som mand kan klæde dig på og opføre dig, hvis du gerne vil være med i konkurrencen om kvindernes opmærksomhed. Læs med, og bliv klogere på, hvordan den moderne mand skal se ud.

Påklædning og ansigtspleje

I de forgangne år har det været ganske almindeligt, at den moderne mand både skal være sminket og gå i læderjakke. Og det har på ingen måde været et problem, at næsten alle de danske drenge så mere eller mindre ens ud. For selvom det måske virker en smule kedeligt, har det været denne fremtoning, som har vakt interesse hos det feminine køn.

Sådan er det dog ikke mere, og hvor det førhen har været let at klæde sig på til fest og andre begivenheder, kræves det i dag, at man faktisk gør sig en smule umage. For hvor man før kunne tage en læderjakke over en vilkårlig skjorte, skal man i dag skille sig ud uden at overdrive – gør man ikke det, er man næsten helt uinteressant. Og det er faktisk ikke helt så let, som det måske lyder.

En af de måder, du kan skille dig ud på, er ved at omfavne dine individuelle og personlige træk. Drop læderjakken og den fine hvide skjorte, og forsøg at fremhæve den indre maskuline skovhugger, som går rundt i skovmandsskjorter og slidte jeans. For det er denne mand, de unge kvinder hungrer efter, når de i det daglige er på jagt efter den moderne mand.

Brug selvtillid og ydmyghed på samme tid

Vil du gerne score ekstra point hos det feminine køn, er der kun én ting at gøre. For i modsætning til alt det, vi har lært i 80’er film om den seje mand, er den moderne kvinde blevet forelsket i forestillingen om en mand, der er både ydmyg og selvsikker på en og samme tid. Det lyder måske ikke helt let, og det skal slet ikke forveksles med arrogance, men formår man at frembringe en version af sig selv, der er ydmyg og selvsikker på samme tid, har man i den grad en fordel allerede fra start af.

Netop denne attitude går også særdeles godt i spænd med idéen om den rå og robuste skovhugger fra de norske fjelde. Og hvis man ikke lige kan se denne figur for sig, kan man jo eventuelt prøve at sammenligne sig med Paul Hogan fra Crocodile Dundee – og så har man cirka det udtryk, der helst skulle skinne igennem, når man ifører sig sin skovmandsskjorte og går en tur ned gennem strøget.

Skriv en kommentar