Sådan vælger du den rette barbermaskine

Sådan vælger du den rette barbermaskine


Det at vælge barbermaskine er for manden et meget subjektivt valg, da man ikke bare kan pege på en og sige at den er bedst. Det er nemlig ikke sikkert at alle foretrækker den form for barbering. Fx er det ikke alle som foretrækker en ultratæt barbering men hellere vil have lidt skægstubbe. Overordnet findes der to typer barbermaskiner: den med roterende barberblade og den med vibrerende skær. Hver især er gode løsninger, og det handler mest af alt om, hvad man selv er til. Man vil fx kunne se et stort udvalg af forskellige barbermaskiner her. Dette indlæg fokuserer derfor på den bedste barbermaskine i en meget objektiv forstand.

Den tætteste barbering

En barbermaskines primære job er at kunne tilbyde en tæt og behagelig barbering, så man så hurtigt og nemt så muligt kun få en tør eller våd barbering som er helt tæt. Det er de færreste barbermaskiner som kommer lige så tæt som en skraber, men der er dog nogle som kommer tæt. Det er vigtigt at vælge en barbermaskine som formår at bringe hårene op, så bladet kan få det hele med. Som nævnt gør forskellige barbermaskiner dette på forskellige måder, så det gælder bare om at finde den metode man selv foretrækker.

Medfølgende styling udstyr

I dag handler det ikke kun om at få raget skægget af på den mest effektive måde, men om at udnytte sin skægvækst til at se smart ud. I gamle dage skulle de fleste en tur til barberen, hvis de ville have der skæg stylet, men i dag er det blevet super nemt. Med styling udstyr kan man nemt bestemme, hvor man vil barberes, hvor langt skægget skal være og hvor tykt skægget skal være.

Vælg en med rensestation

Små skægstubbe kommer overalt, og de er enormt træls at rydde op. Det er der nok mange kærester, koner og søstre som i høj grad vil kunne nikke genkendende til. Derfor sidder disse utallige små skægstubbe også nede i barbermaskinen og med tiden, vil de kunne beskadige selve barbermaskinen. Man kan derfor med fordel købe en med dertilhørende rensestation, så enhver barbering vil føles som den første.

Barber dig i badet

Hvis man har travlt eller blot foretrækker at klare barbering og bad på samme tid, så har man altid kunnet tage skraberen med ind under bruseren. Dette er nu også tilfældet for de fleste barbermaskiner. Hvis man ønsker at barbere sig i badet, skal man blot kigge efter en barbermaskine som er funktionsdygtige under vand.

Skriv en kommentar