Silkeborg er en populær by til ballonflyvning

Silkeborg er en populær by til ballonflyvning


Silkeborg er en af Danmarks mest populære byer til ballonflyvning. Hvert eneste år er der hundredevis af mennesker, der får en luftballon tur over Silkeborg og det dertilhørende Søhøjland.

Silkeborgs natur er uden tvivl en af grundene til den store popularitet. I byen finder du nemlig store skovområder kombineret med smukke søer og heder. Alt sammen noget, der ser fantastisk ud fra en luftballon. Videoen herunder er netop fra en ballonflyvning over Silkeborg. Og som du kan se, så er udsigten IKKE dårlig.

Mange betegner Silkeborg som en af de bedste byer at flyve over i en ballon – og det er der en særlig god grund til. En ballontur i Silkeborg giver dig nemlig mulighed for at se imponerende landskab og smuk natur fra oven.

Ved at flyve i ballon over Silkeborg kommer du først og fremmest til at se de betagende skove, byens kendte søer – og ikke mindst Gudenåen. På en god dag er det faktisk muligt at se ballonens afspejling i søerne under dig. Derudover vil en ballontur i Silkeborg også give dig et unikt udsyn til den nye motorvej, der slanger sig gennem byen.

Her kan du købe ballonflyvning over Silkeborg

Ligesom det gør sig gældende for så mange andre ting, så er det som udgangspunkt billigst at finde dine oplevelser på nettet. Der er en større tilgængelighed og et større udvalg, og dermed vil priserne typisk være i din favør.

På siden ballonture.dk finder du en masse information om luftballonture rundt om i hele Danmark – og også i naturskønne og smukke Silkeborg.

Du kommer til at svæve i ro og mag hen over området omkring Silkeborg og Ry, hvorfra du kan nyde den flotte natur fra et helt nyt perspektiv. Se evt. videoen her. Den viser en ballonflyvning over Silkeborg

Husk dit kamera!

Har du besluttet dig for at tage en tur i ballon? Sådan, det er sejt gået! Vi vil anbefale dig at tage et kamera med, så du kan forevige det, der kommer til at være en af de bedste oplevelser i dit liv. Billeder taget fra en ballontur har noget ganske særligt ved sig. Og dette ”særlige” behøver du ikke at være en professionel fotograf for at få. Det kommer nærmest helt af sig selv, når du befinder dig oppe i luften under en stor ballon.

Skriv en kommentar