Sommerklar med nye T-shirts

Sommerklar med nye T-shirts


De seneste uger har det danske vejr været fantastisk, og vi har for alvor fået en forsmag på sommeren. En ny sæson er en god anledning til at friske garderoben lidt op, så den er klar til lune sommeraftner ved stranden og i haven. Læs med her og få inspiration til, hvilke T-shirts du skal have hængende i dit skab i sommeren 2018.

Et klassisk stykke tøj

T-shirten har de sidste mange år været en fast bestanddel i vores garderober. De er populære hos børn såvel som voksne og passer med deres enkle snit til de fleste andre beklædningsdele. T-shirts er både ensfarvede, mønstrede, med eller uden tekst og fås med både korte og lange ærmer. De mange kombinationer og muligheder viser, hvor populær og efterspurgt T-shirten er.

Sommertrends 2018

Der er visse T-shirts, du bare må have hængende i garderoben. En af dem er en helt almindelig hvid T-shirt, en klassiker, der aldrig går af mode. Den passer til det meste og kan styles til alle sommerens begivenheder. Brug den for eksempel til en slidt denimjakke eller med et par pæne habitbukser. Hvis du ikke allerede har en hvid T-shirt, kan du altså med fordel investere i en – det kommer du ikke til at fortryde. Og hvis du allerede har en, kan du sagtens anskaffe dig en mere – det kommer du heller ikke til at fortryde.

Udover den hvide T-shirt er det også altid godt at have et par stykker i lidt friske farver. Pastelfarver er igen i år populære, og særligt gul, blå og lilla præger sommerens kollektioner. Pastelfarvede T-shirts bidrager med farvespil og variation, og derudover står de godt til den gode sommerkulør, vi forhåbentligt alle får opbygget, hvis det gode vejr holder.

Gør det nemt

Hvis du har en travl hverdag og ikke har tid tilovers til den helt store shoppetur, kan du heldigvis gøre det hjemme fra sofaen. På Stylepit.dk finder du et bredt udvalg af T-shirts fra populære mærker som Minimum, Levi’s og Tiger of Sweden. Bestillingen leveres efter få dage, og der er altid 50 dages fuld retur- og bytteret, og fragten er desuden gratis.
Du kan altså bestille dine foretrukne varer, præcis når det passer dig og behøver ikke bekymre dig om åbningstider.  Således kan du nemt pifte sommergarderoben op og blive klar til sommerens mange begivenheder.

Skriv en kommentar