Undertøj til mænd

Undertøj til mænd

Traditionelt set har undertøj til mænd været en praktisk foranstaltning, hvis primære formål har været, at holde styr på de nedre regioner! Når det kommer til undertøj har det tidligere været forbeholdt kvinderne at fyre den af med spændende og udfordrende designs. Sådan er det ikke længere. Heldigvis!

I dag er mændene for alvor ved at komme på banen, og man er ikke længere nødvendigvis homoseksuel, hvis man vover sig i et par lyserøde tights, et par gennemsigtige trusser eller måske oven i købet en g-streng (det sidste er stadig på grænsen af det alment acceptable, I know)!

I denne sektion kan du finde forskellige artikler om undertøj til mænd, ligesom vi vil anbefale en række internetshops, der har specialiseret sig i at have et stort udvalg af herreundertøj. Ved at besøge disse shops vil man for alvor få øjenene op for at herreundertøj er andet og mere end et par hvide underbukser fra JBS!

Links til artikler og guides

Du finder links til vores artikler og guides nedenfor:

Underbukser til mænd
Læs vores generelle guide til underbukser til mænd og se hvor du kan købe dem online.

G-streng til mænd
Skulle det nu være moderne? Tjaa, om ikke andet vil det sikkert overraske kæresten. Læs om g-streng til mænd og se hvor du kan købe din egen eller et eksemplar til kæresten.

Mænd skal da også have lingeri!
Lingeri er ikke længere forbeholdt kvinder! I denne artikel kan du få idéer til frækt, sjovt og anderledes lingeri til mænd.

Badetøj til mænd

Et andet område, der ligesom undertøj til mænd har fået øget fokus hos de forskellige toneangivende brands og modehuse er badetøj til mænd. Dette område har ligeledes gennemgået en positiv forvandling igennem de seneste år. Du kan læse meget mere om dette emne her: Badetøj til mænd.